Onze overkappingen

Tuinhuis berging met overkapping

Met een overkapping van Livinlodge geniet u langer en intensiever van het buiten zijn. Een overkapping biedt in het voor- en najaar een aangename beschutting als het wat frisser is. En in de zomer houdt het de felle zon tegen.  De exclusieve overkappingen van Livinlodge zijn uniek door hun strakke, moderne vormgeving. Ze zijn functioneel én visueel een verrijking van uw tuin. De overkappingen komen overeen met de tuinhuizen, met het verschil dat niet alle wanden dicht zijn of gesloten kunnen worden. De overkappingen kunnen los staan of verbonden met uw woning als een veranda.

U kunt in een wand een houten shutter opnemen. De stand van de lamellen kunt u eenvoudig aanpassen aan de weersomstandigheden. De lamellen zijn handmatig of elektrisch te bedienen. 

U kunt ook kiezen voor een overkapping met een houten lamellendak. De lamellen zijn van thermisch essenhout.  U kunt de lamellen elektrisch op afstand bedienen, bijvoorbeeld met uw mobiel. En zo kunt u de lamellen in de door u gewenste stand zetten. Om meer of minder zon tegen te houden of bescherming te bieden tegen regen. Het lamellendak is waterdicht. 

Overkapping lamellendak thermisch essen