Luxe moderne tuinhuizen op maat

Wij leveren luxe moderne tuinhuizen van het exclusieve Belgische merk Livinlodge. En ook poolhouses, overkappingen, tuinkantoren, bergingen en carports. Onze houten tuinhuizen onderscheiden zich van andere door de moderne, strakke vormgeving, de kwalitatief hoogwaardige afwerking en de speciale gevelbekleding. We gaan niet uit van standaardmodellen maar maken de tuinhuizen volledig op maat. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. Wij realiseren een uniek en speciaal op uw wensen afgestemd gebouw. De gevelbekleding van onze tuinhuizen is zeer duurzaam: thermisch essenhout, thermisch naaldhout, gebrand hout en Accoya. Deze houtsoorten hoeft u niet te behandelen en vergen geen onderhoud.

Wat onze tuinhuizen uniek maakt

Strakke, moderne vormgeving

Onze gebouwen kenmerken zich door een strakke en moderne vormgeving. Ze zijn een eyecatcher en zowel functioneel als visueel een verrijking van uw tuin. 

Volledig maatwerk

Wij werken niet met een aantal standaard modellen maar ontwerpen samen met u een uniek gebouw dat volledig aansluit op uw wensen en behoeftes. 

Gevelbekleding geen onderhoud nodig

De gevelbekleding heeft geen bescherming nodig met bijvoorbeeld beits of olie. Dat heeft het grote voordeel dat u het hout niet om de paar jaar hoeft te onderhouden.

Hoogste duurzaamheid

De gevelbekleding heeft duurzaamheidsklasse 1 (de hoogste klasse), dezelfde als tropisch hardhout. Dat betekent dat het hout meer dan 25 jaar meegaat. Belangrijk is ook dat het hout vormvast is en niet werkt.  

Mooie vergrijzing

De gevelbekleding van onze tuinhuizen vergrijst al snel mooi onder invloed van zon, regen en wind. We kunnen het gevelhout zelfs ook voorvergrijzen, zodat het gebouw mooi egaal vergrijsd is.

Geen schroeven zichtbaar

De gevelbekleding wordt bevestigd met een uniek, niet zichtbaar systeem. Hierdoor ziet u geen schroeven of spijkers.